Disclaimer en Copyright

Disclaimer
De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als juridisch, medisch, financieel, of professioneel advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor advies dat is afgestemd op uw specifieke situatie. Wij streven ernaar om de informatie op deze website accuraat en up-to-date te houden, maar wij bieden geen garantie voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. Door het gebruik van deze website stemt u ermee in dat u de informatie op eigen risico gebruikt.

Copyrightverklaring

Tenzij anders vermeld, is alle inhoud op deze website auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Praktijk Plantaardig. Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om tekst, afbeeldingen, video’s of andere materialen op deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of op enige andere manier te gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Praktijk Plantaardig.

Als er inhoud op deze website wordt weergegeven die niet onder ons auteursrecht valt, wordt dit gedaan met toestemming van of in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake auteursrecht. Als u van mening bent dat uw auteursrechten zijn geschonden, neemt u dan contact op via anouk@praktijkplantaardig.com zodat we de kwestie kunnen onderzoeken en passende maatregelen kunnen nemen.

Het gebruik van deze website houdt in dat u akkoord gaat met deze copyrightverklaring en algemene voorwaarden van Praktijk Plantaardig.