Je weet het al een tijdje, je moet wat aan je voeding doen maar er is steeds iets anders belangrijker.

Herken jij dit?

N

Geen tijd om je eten klaar te maken

N

Jij pakt makkelijk naar voorverpakte maaltijden

N

Het is nooit 1 koekje maar vaak een heel pak

N

Voor gezond eten sta jij te lang in de keuken

N

Jij weet niet hoe je van je emotie eten afkomt

N

De hele dag druk, iedereen heeft jou nodig maar je neemt geen tijd voor jezelf

N

Jij kijkt maar naar je telefoon dan je in beweging bent

N

Jij snapt niet waarom je niet afvalt, want je bent toch zo goed bezig

Coaching | Praktijk Plantaardig

Hulp is onderweg

Als afgestudeerd gewichtsconsulent bied ik coaching aan op gebied van plantaardige voeding en leefstijl. Geen crashdieet om zo snel mogelijk je doel te halen om vervolgens het dubbele weer aan te komen omdat het niet vol te houden is. Wij gaan samen kijken naar een voedingspatroon die jij tot je 120e kan volhouden. Iedere week hebben we online contact en mocht het nodig zijn dan kunnen we ook tussendoor contact hebben via whatsapp (ook in het weekend).

 

Kies de ondersteuning die het beste bij jou past

Plantaardige Start

Coaching:
Start Bewust

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek 30 minuten
 • Intakegesprek 60 minuten
 • Duur: 3 maanden
 • 1 op 1 online coaching via Zoom
 • 1x in de week een Update gesprek op een vaste dag en tijdstip
 • Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp, ook in het weekend
 • Je doet kennis op van voeding, stress,  ontspanning, mindset en slaap. Hier hoort ook een klein beetje huiswerk bij.
 • Op maat gemaakt voedingsplan met de voedingsapp van Vytal

Prijs: Van € 485,00 voor € 269,00

Bewust Plantaardig

Gratis:
Kennismakings-
gesprek

 • Jij weet nog niet zeker of coaching wat voor jou is
 • Jij wil eerst wat voedingsvragen stellen
 • Mag ik met een onderliggende aandoening meedoen met coaching?
 • Jij wil graag weten of er een klik is tussen ons
 • Jij wil een hele andere vraag stellen
 • Tijd: ongeveer 30 minuten
 • Waar: Zoom
 • Wanneer: samen plannen we een datum in
 • Na het kennismakingsgesprek heb je altijd tips / tricks gekregen om een Bewuste Start te maken

Prijs: € 0,00

Plantadvies

Voedingcheck:
Plantadvies

 • In ons eerste Zoomgesprek vertel jij waarom je Plantadvies nodig hebt. Zo kan ik jou een persoonlijk voedingsadvies geven.
 • Jij houdt 4 dagen bij wat je eet en drinkt in een voedingsdagboek
 • Na het digitaal aanleveren van het voedingsdagboek, ga ik voor jou aan de slag.
  Ik zorg ervoor dat het persoonlijk voedingsadvies binnen 10 werkdagen bij jou in de mailbox zit
 • Samen bespreken we in een Zoomgesprek jouw voedingsadvies zodat er geen onduidelijkheden zijn

Prijs: € 59,95

PlantTastische reacties

Anouk van Praktijk Plantaardig heeft mij goed geholpen! De begeleiding is persoonlijk, professioneel en gericht op een plantaardige levensstijl. In 3 maanden tijd ben ik niet alleen enkele kilo's kwijtgeraakt, maar heb ik vooral geleerd hoe ik weer gezonde keuzes maak binnen een plantaardig eetpatroon. Een ervaring die ik iedereen zou aanraden! 🌱💪

Daniëlle

(26 jaar) 30-11-2023

1/2  Ik heb Sinterklaas "overleeft", qua pepernoten, chocolade marsepein, en al het andere zoete snaai dan. Beduidend minder gesnoept dan de afgelopen jaren. Hoe dat komt? Omdat ik bewuster ben gaan eten, weten wat ik in m'n mond stop, zo simpel is het. Natuurlijk niet zomaar uit mijzelf maar met behulp van Anouk.

Ik voelde me zo vol, te zwaar, en dus niet lekker in mijn vel. Door de overgang (58jaar), en trage schildklier lukte het mij maar niet om de overtollige kilo's kwijt te raken. Eenmaal in contact gekomen met Anouk heb ik mij aangemeld voor een coachingstraject van 3 maanden. Zogezegd zo gedaan, op 1 september met volle moed begonnen. Het is geen dieet wat je moet volgen, maar een manier te leren omgaan met anders naar voedingsproducten te kijken, kcal tracken, verkeerde voedingsproducten te vervangen door gezonde varianten, kortom afspraken met jezelf maken, een mindset over wat en hoeveel je in je mond stopt.

2/2  En dat is mij gelukt, 5 kilogrammen minder en 1 kleding maat kleiner.  Anouk is laagdrempelig en altijd bereid je te antwoorden op je vragen, gezellig, en heel professioneel. Legt duidelijk uit wat de bedoeling is.

Wekelijks een video call waarin ze de tijd met je neemt om o.a. de huiswerkopdrachten te bespreken.  Nu het traject van 13 weken voorbij is zal ik dit wel gaan missen.  De afspraak met mijzelf zet ik voort, nog een paar kilo's minder. Nogmaals, dankjewel Anouk!!

José

(58 jaar) 7-12-2023

De afgelopen 3 maanden heb ik een coachingstraject gevolgd bij Anouk. Ik was de maanden daarvoor wat aangekomen en dat voelde niet prettig. Bovendien wilde ik weten hoe ik voedzaam veganistisch kon eten. Want ik leef zo’n 4 jaar vegan, maar ik lette nooit zo op de voedingswaardes. Ik ben heel blij dat ik het traject bij Anouk heb gevolgd. Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn eetgewoontes en ik weet veel beter wat voedzaam is en wat niet. Ik ben een paar kilo afgevallen, maar dat is niet het belangrijkste. Ik voel me nu een stuk beter dan voordat ik aan het traject begon en dat is pure winst. Anouk is enorm goed bereikbaar, ze staat altijd voor je klaar. Ze is attent en ze is ook altijd bereid om je een vriendelijk steuntje in de rug en een aanmoedigend schopje onder je achterwerk te geven. Ik kan het traject met Anouk dan ook van harte aanbevelen


Mirjam

(49 jaar), 21-11-2023

Anouk heeft mij heel goed en betrokken geholpen bij mijn wens om fitter te worden.
Ik ben bewuster gaan eten en meer gaan sporten. Met een wekelijkse update en prima app werd ik goed ondersteund en is het mij gelukt om beter in mijn vel te zitten. De focus ligt gelukkig niet alleen op gewicht verliezen, maar een goede balans vinden waardoor ik me fitter ben gaan voelen en dat nog helemaal plantaardig ook!

Yanick

(37 jaar) 28-7-2023

1/2  Zomer 2022 ik ben mijn lijf spuugzat er moet iets gaan gebeuren. Via de huisarts komt ik bij een leefstijlgroep terecht. Ze zetten me daar aan het denken en aan het sporten maar de stap om af te vallen lukt me niet. Ik krijg de knop niet omgedraaid.

Toen zag ik in het voorjaar van 2023 het bericht van Anouk - coaching met als doel vooral plantaardig te eten. Helemaal plantaardig lukt mij niet ik hou te veel van af en toe een stukje kaas of vlees. Wel zorgt ze ervoor dat ik bewust nadenk over mijn eten. Andere keuzes maak, we vaker plantaardig eten. Anouk zet mij aan tot sporten en geeft goede inzichten om mijn afvaldoelen te bereiken. Elke week een kort contact waar we de week bespreken voor mij heel waardevol, ik blijf hierdoor de juiste mindset houden.

2/2  Met Anouks begeleiding en de bewustwording die ik heb ontwikkeld ben ik ervan overtuigd dat ik op de goede weg ben om mijn bewegings- en afvaldoelen te bereiken. Elke reis gaat met ups en downs hier ben ik mij van bewust maar met doorzettingsvermogen en Anouks positieve coaching ga ik mijn doel bereiken.

Mijn doel was fitter en slanker op zomervakantie te gaan. Dit doel heb ik bereikt. Nu de zomervakantie door en dan weer starten voor mijn volgende doel.
Ik ben dankbaar dat Anouk mij wil begeleiden in mijn reis naar een gezonde leefstijl en een acceptabel gewicht.

Lilian

(51 jaar) 21-7-2023

Wat ik fijn vond aan het coachingstraject met Anouk was dat ze altijd voor je klaar staat. Als ik ergens mee zat of iets niet wist kon ik haar altijd even appen of een voice berichtje inspreken. Door de gesprekken kreeg ik inzicht in mijn valkuilen en rekende ik af met de dieetcultuur die nog diep geworteld zat. Alles hoeft niet perfect. Door bewuste keuzes te maken en met Anouk als stok achter de deur kreeg ik weer inspiratie in de keuken. Gezonde eetlust kwam weer terug zodat ik nu weer met plezier kook voor mijn gezin. Naast de kilo's die eraf gingen zit ik weer lekker in mijn vel. Anouk stond altijd voor me klaar.

Anouk

(33 jaar) 8-1-2024

Plantastische reacties

Meld je aan voor Plantpost en ontvang het laatste nieuws, tips en recepten.